Un excursionista ha resultat ferit greu aquest dilluns a la matinada després de caure per un barranc d'uns 30 metres en una zona propera a la confluència de les carreteres GI-4032 i l'N-260, al terme municipal d'Isòvol (Cerdanya), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'avís es va produir quan passaven cinc minuts de les dues de la matinada i al cap de mitja hora els Bombers ja el van localitzar i el van traslladar fins a l'Hospital de la Cerdanya en estat greu.
L'home és un veí de Barcelona de 47 anys. En el rescat, hi han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Segons han informat aquest dimecres des del centre sanitari transfronterer, l'accidentat presentava politraumatisme, de manera que se li va aplicar el “Codi PPT” (codi politraumatisme), se’l va estabilitzar i se’l va traslladar en helicòpter a l'Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

El Pirineu avui