Aquest dimecres al matí, FEDA, l'Automòbil Club d'Andorra i el Comú d'Andorra la Vella han presentat la Jornada de Mobilitat Elèctrica 2017, que se celebrarà el dissabte, 23 de setembre, a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella.
L'objectiu dels organitzadors és consolidar aquesta jornada i divulgar l'ús dels vehicles elèctrics com ara, cotxes, motos, patinets, o bicicletes, oferint l'oportunitat de provar-los, per tal de seguir potenciant Andorra com a país capdavanter en el camp de la mobilitat elèctrica. Durant la Jornada també hi haurà un circuit de patinets elèctrics per als més menuts, per tal que en puguin gaudir amb tota la família.
El director de l'Automòbil Club d'Andorra ha remarcat que aquesta Jornada pretén tenir continuïtat perquè la gent prengui consciència de tenir cura del medi ambient, i alhora, millorar la qualitat de vida.
Par la seva part, Albert Moles, director de FEDA ha anunciat que l'empresa ja està començant a adquirir vehicles corporatius elèctrics per contribuir a aquest pla de mobilitat.
D'altra banda, des del Comú d'Andorra la Vella s'ha engegat tota una sèrie de projectes per fomentar l'ús de vehicles elèctrics per canviar els hàbits pel que fa a mobilitat, fent voreres més amples i sense obstacles.

El Pirineu avui