Aquest dijous la ciutat de Tremp ha iniciat la festa major amb el pregó a càrrec de Ramon Muntada i Albert Puiggros. El pregoner d'enguany havia de ser Conrat Montada que per motius de salut no ha pogut assistir i en representació l'ha fet el seu fill.

Tot i els canvis d'última hora aliens a l'organització, la festa major d'enguany promet cinc dies replets d'activitats i festa. Moltes d'aquestes repeteixen d'altres anys, com el torneig de rugby Tamarro's Cup o les penyes, que en aquesta edició se'ls ha donat més dinàmica.

Entre els canvis més significatius que es veuran al llarg de la festa major, és el canvi d'última hora del grup estrella d'enguany, Itaca Band, per motius externs a l'organització ha cancel·lat la gira d'aquest any. En el seu lloc, el públic gaudirà del grup Strombers.

Tot i les previsions de pluja previstes pel cap de setmana, des de l'organització de la festa major s'espera poder realitzat totes les activitats.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

El Pirineu avui