La 20a edició de Festa de la Bici ha estat l'acte que ha donat el tret de sortida a la festivitat de la Mare de Déu de la Sagristia. Es tracta d'una passejada popular de 5 km que busca fomentar l'esport no competitiu i en família. Enguany hi han participat 110 veïns i veïnes de totes les edats, una xifra semblant a la de les passades edicions.

A quarts de deu del matí, els participants s'han aplegat a la plaça Santa Maria i a les 10 s'ha donat el tret de sortida. Com altres anys, el recorregut passa pel carrer Doctor Andreu, Passeig de la Sèquia, camí d’Ur i fins l’estany del Torniquet. La tornada ha estat pel passeig de Rigolisa, l’estany, carrer Doctor Piguillem i fins la Plaça Santa Maria, on tots els participants han gaudit d’un esmorzar. A més també s'han sortejat diversos lots de material esportiu que donen les empreses col·laboradores.

Recordem que la Festa de la Bici està organitzada per la Secció de Ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l'ajuntament.

Parlen al vídeo: CARLES ADERN, TÈCNIC ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui