La junta directiva del Club Gel Puigcerdà, que endega ara la segona temporada al capdavant, vol donar un nou impuls al club fomentant l'escola d'hoquei i les categories infantils i juvenils amb l'objectiu de tenir bons jugadors en un futur. Ho han explicat aquest dijous en roda de premsa els seus responsables, els quals també han avançat que aquesta temporada el club tindrà un equip per cada categoria, a més de comptar cadascun amb dos tècnics locals.

La junta directiva també ha explicat que la temporada passada es va tancar respectant els 65.000 euros de pressupost de que disposa el club, una xifra que repeteix aquesta temporada i que considera “molt baixa”, ja que representa gairebé la meitat dels pressupostos d'altres clubs que disputen la lliga espanyola. A més, gran part de les ajudes públiques que ha rebut el club s'han destinat a eixugar avançaments de subvencions de temporades passades. Davant d'aquesta situació econòmica complicada, el club demana la implicació de les administracions i també de l'afició.

Pel que fa a l'equip sènior del Puigcerdà, des de la junta s'han mostrat satisfets dels resultats obtinguts l'any passat i encaren aquesta temporada, que arrenca el 12 de setembre, amb il·lusió i amb l'esperança de poder disputar els play-off i la copa del Rei. Entre les noves incorporacions destaca el retorn de Dani Almendros i Pablo Muñoz, i la presència de David Ros, Pierre Mynier i Max Sahgun, a més de tornar a comptar amb l'únic jugador estranger, el porter eslovac Andrej Beliansky. Al capdavant dels sèniors repeteix Salva Barnola i s'incorpora Pablo Múñoz.

Finalment, la junta directiva s'ha mostrat dolguda amb l'ajuntament per no instal·lar una nova tanca reglamentaria a la pista de gel, una condició indispensable per poder acollir els mundials d'hoquei a l'abril. Segons han explicat, la Federació els oferia una tanca a una tercera part del seu preu però el consistori la va rebutjar i, per tant, Puigcerdà no podrà acollir aquests mundials.

Parlen al vídeo: TOMÀS TORRENT, PRESIDENT CLUB GEL PUIGCERDÀ - JAVI GÓMEZ, VICEPRESIDENT CLUB GEL PUIGCERDÀ

El Pirineu avui