Un any més, la ciutat de Tremp és perpara per celebrar la festa major. Com cada any, des de la comissió de festes s'ha organitzat un gran ventall d'activitats, perquè tothom pugui gaudir de la festa major. A pocs dies d'iniciar la festivitat, l'Ajuntament de Tremp ha donat a conèixer que la banda, Itaca Band, grup principal de la Festa Major d'enguany ha cancel·lat el concert. No és l'únic concert que la banda ha cancel·lat; des de l'Ajuntament de Tremp s'ha buscat un grup substitut per no baixar la qualitat del cartell.

Per fer unitat durant la festa major, enguany des de La Colla de Diables Lo Peirot de Tremp, s'ha dissenyat dos mocadors, l'un de color vermell i l'altre púrpura perquè tots el ciutadans els duguin duran les festes. La proposta ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i la comisió de festes que han decorat i adaptat les activitats per fer més present aquests dos colors.

La festa major s'iniciarà el pròxim 07 de setembre amb el pregó i el ball de l'àguila bicèfala Cremablat. La festivitat durarà cinc dies.

Parlen al vídeo: LAURA SORIANO, REGIDORA FESTES

El Pirineu avui