La ciutat de Tremp acollirà la “Jornada d'Emprenedoria i Innovació. Del treball per projectes a la gestió del talent”, organitzada per la Universitat de Lleida, amb el suport de l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Delegació Territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran.

Entre els actes de la jornada es presentarà el catàleg d'Activitats d'Emprenedoria i Innovació a la Formació Professional de les terres de Lleida, on es detalla totes les accions d'emprenedoria que s'estan desenvolupant actualment a la demarcació de Lleida.

L'acte central de la jornada és la ponència a càrrec del catedràtic Eli Eisenber de la Universitat de Tel-Aviv, guardonat per la Unió Europea per la seva contribució al desenvolupament de l'emprenedoria.

Entre les activitats que és duran a terme durant la jornada, es visitarà els edificis més rellevants de la zona.

Parlen al vídeo: NICOLAU GALDEANO, INSPECTOR REPRESENTANT DEPARTAMENT ENSENYAMENT

El Pirineu avui