Segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d'Interior, el passat divendres; el parc de Bombers de Pont de Suert passar a tenir una dotació permanent d'una vintena de bombers funcionaris. La dotació comptarà amb el suport de bombers voluntaris del parc, que prestaran el servei quan sigui necessari.

Des de la Direcció General es compta que amb la dotació de vint operatius es garantirà la cobertura i la resposta operativa els 356 dies de l'any. Els nous operatius donaran resposta principalment a la comarca de l'Alta Ribagorça.

La plantilla del parc compta amb bombers d'escala bàsica i de caporals d'escala tècnica. Segons el departament, els bombers completaran aquesta dotació sent una part important en la resposta operativa.

El Pirineu avui