Organyà ha donat aquest divendres a la tarda el tret de sortida a la 21ª Fira del Llibre del Pirineu. Ho ha fet amb les primeres presentacions literàries, en aquest cas dels contes “Poca broma amb les vacances” i “Poca broma amb la xocolata”, així com amb una degustació guiada de xocolata. Ja al vespre ha tingut lloc la conferència inaugural que, sota el títol de “Perseguits i salvats”, enguany ha anat a càrrec de la directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Montse Macià. Un dels actes més esperats, però, tindrà lloc aquest dissabte, amb la Carrerada de llibre, una ‘performance’ on desenes de persones llegiran durant vint minuts al costat de la carretera C14.

En aquesta ocasió hi haurà la presentació de més d'una trentena de llibres de temàtica pirinenca editats aquesta any, juntament amb el lliurament dels Premis Homilies.
Dissabte al vespre tindrà lloc la lectura de l'Homilia Religiosa, que enguany comptarà amb la presència de l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, que recitarà el text a l'església de Santa Maria. Pel que fa a l'Homilia Laica, aquesta la llegirà l'escriptor Vicenç Llorca.

Parlen al vídeo: ISIDRE DOMENJÓ, TÈCNIC CULTURA CONSELL COMARCAL ALT URGELL - CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

Alt Urgell, 1 de setembre 2017: TRET DE SORTIDA A LA FIRA DEL LLIBRE DEL PIRINEU

El Pirineu avui