La Seu d’Urgell acull aquest dimecres i dijous les Jornades de Teologia del Bisbat d’Urgell, que enguany duen per títol “Pensar i parlar de Déu en el segle XXI”. Els ponents d’aquesta edició són el sacerdor, escriptor i consultor del Pontifici Consell de la Cultura, Pablo d’Ors, i el director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell i consultor també del Pontifici Consell de la Cultura, Francesc Torralba.

En aquest sentit, tant d’Ors com Torralba han deixat clar que si l’església no es renova, morirà i han assegurat que cal fer passos decidits per adaptar-se a noves realitats socials.

Les jornades les ha inaugurat aquest dimecres al matí l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, davant d’una sala de Sant Domènec plena d’assistents.

Parlen al vídeo: PABLO D’ORS, PONENT - FRANCESC TORRALBA, PONENT

El Pirineu avui