L'ajuntament de Das ha decidit instal·lar dos radars de velocitat a la carretera d'accés al Túnel del Cadí, al seu pas pel nucli urbà. El consistori ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària per poder col·locar properament les dues càmeres, una venint de Barcelona a la cruïlla de Masella i l'altre a l'inici de la població, venint d'Alp. S'ha optat per aquesta mesura perquè molts conductors no respecten el límit de velocitat que hi ha establert en aquest tram, que és de 50 km/h. Això comporta un greu perill per als veïns, sobretot per aquells que resideixen als habitatges que hi ha a tocar de la carretera.

L'ajuntament de Das ja ha adquirit els radars, que tenen un cost d'uns 6.000 euros, finançats pel consistori cerdà. La instal·lació dels ginys es farà en els propers dies per tal que aquest setembre ja estiguin en funcionament.

Parlen al vídeo: TERESA GARCIA, TINENT D'ALCALDE DAS

El Pirineu avui