Les obres d’adequació de la futura oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a la Seu d’Urgell ja han acabat, de manera que podrà obrir el 4 de setembre tal com estava previst. De fet, tota la xarxa d’oficines de la nova entitat de recaptació tributària catalana obriran el primer dilluns de setembre. En el cas de la Seu d’Urgell, aquest dimarts la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Maria Rosa Amorós, ha fet una visita a l’oficina, que serà la seu principal de Tributs de Cataunya de l’àmbit veguerial, tot i que a Tremp i a Vielha hi haurà dues petites oficines més de suport.

A la nova oficina de la Seu d’Urgell hi treballaran set persones, mentre que a Tremp i a Vielha hi haurà dues persones en cada delegació. Tot i això, aquesta xifra s’ampliarà.

Tots els treballadors de l’oficina ja tenen experiència, ja que la majoria provenen de les antigues oficines liquidadores. Tot i això, inicialment se’ls oferirà suport tècnic i logístic des de la seu de l’Agència a Lleida.

Tot i que de moment es considera que amb la delegació de la Seu i les oficines de suport a Tremp i Vielha es cobrirà de forma correcta tot el territori de la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, no es descarta fer alguna ampliació dels serveis de l’Agència en el futur.

Parlen al vídeo: MARIA ROSA AMORÓS, DELEGADA GOVERN ALT PIRINEU I ARAN - PAU SANS, COORDINADOR OFICINA ATC LA SEU - JOSEP RAMON SOLSONA, DELEGAT ATC A LLEIDA

El Pirineu avui