La Seu d’Urgell posa punt i final aquest dimarts a la Festa Major 2017, després de cinc dies d’activitats. Aquest dilluns a la nit ha tingut lloc un dels actes més emblemàtics de la festa, juntament amb el Ball Cerdà o el pregó. Es tracta del correfoc, que un any més ha recorregut els carrers del nucli antic, i que ha acabat amb un castell de focs, enguany dedicat als 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. Tot i que el temps ha amenaçat fins a l’últim moment, i fins i tot s’ha arribat a escapar alguna gota durant el correfoc, finalment l’acte s’ha pogut acabar celebrant amb normalitat. Ja aquest dimarts ha tingut lloc un altre acte força concorregut, el correaigua. Així, infants i joves s’han divertit d’allò més llançant-se aigua i escuma pels carrers del nucli antic. Des de l’ajuntament alturgellenc han fet, en general, una valoració positiva de la Festa Major.

Tot i aquesta valoració positiva del desenvolupament de la festa major, l’aspecte negatiu ha estat l’accident que va tenir lloc dissabte al concurs d’hípica i que va deixar ferida de gravetat a una jove de la ciutat.

Parlen al vídeo: SILVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES

El Pirineu avui