Durant tot l'estiu des de la biblioteca s'ha organitzat activitats diàries al llarg dels dos mesos d'estiu per dinamitzar la lectura en època no lectiva.

De dilluns a divendres la biblioteca oferia activitats de dinamització molt específiques d'una hora de durada. La rebuda d'aquests tallers ha estat molt positiva, al llarg de l'estiu es compta que dos centenars d'infants han participat en alguna dinàmica.

Les activitats que han captat l'atenció dels infants, han estat el “club de lectura infantil” i “juguem amb les paraules”. Els nens i nenes han participat molt activament en aquestes dues dinàmiques per la interacció que creen.

A partir del 07 de setembre la biblioteca tornarà a iniciar l'horari d'hivern.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL -
HOURIYA SERHIR, BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui