L’ajuntament de Puigcerdà ja ha finalitzat les obres del carrer Cadí, des de la plaça Barcelona fins al carrer Higini de Rivera. Els treballs, que van començar a l'abril, han servit per refer el paviment i eliminar les voreres amb l'objectiu de situar la mateix nivell el pas dels vianants i el tram per on circulen els vehicles, tal com s'ha fet en altres vials del municipi. L'actuació també ha contemplat la renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram i la plantació d'arbrat. Pel que fa a les places d’aparcament, s'han mantingut les que estan situades a la part superior del carrer mentre que s'han suprimit les del tram de baixada per facilitar l’accés als garatges particulars que hi ha en aquest vial.

L'objectiu del consistori era remodelar aquest i altres carrers de l'entorn de la plaça Barcelona abans d'iniciar els treballs en aquest punt neuràlgic.

La remodelació del carrer s’emmarca dins del pla de millora de la qualitat urbana i ha tingut un cost de 95.000 euros, finançats pel propi consistori i per la diputació de Girona.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui