El Consell Comarcal de Cerdanya ja prepara la 5a edició de la Fira del Treball, que tindrà lloc el dissabte 7 d'octubre durant tot el dia. Una edició que presenta algunes novetats, com ara un networking que es farà en horari de matí i que es dedicarà al sector agroalimentari i turístic de la vall.

S'espera que una quarantena de persones participi en aquest networking, que dinamitzarà el consultor Xavi Cazorla.

Una altra de les novetats d'aquesta cinquena edició és l'ubicació de la fira, que fins ara es celebrava al Palau d'Esports i Congressos d'Alp. Aquesta vegada tindrà lloc al jardí de la seu del Consell Comarcal de Cerdanya. S'ha optat per aquest emplaçament per donar importància a l'ens comarcal.

La tarda es dedicarà pròpiament a la fira, on tots aquells que busquen feina podran mantenir una petita entrevista amb les empreses que cerquen personal. A més, en aquesta ocasió els tècnics del Consell Comarcal oferiran assessorament previ.

Durant la pausa del migdia entre la jornada de networking i la Fira del Treball,
s’habilitarà un espai per foodtrucks i parades de menjar elaborat amb productes locals de Cerdanya.

Amb totes aquestes novetats, l'ens comarcal espera donar un nou impuls a la Fira, que l'any passat va aplegar prop d'un centenar de persones de totes les edats i una vintena d'empreses.

Parlen al vídeo: CRISTINA PRAT, TÈCNICA CONSORCI ALT-URGELL CERDANYA - ROGER MOLINS, TÈCNIC PROMOCIÓ ECONÒMICA CONSELL COMARCAL CERDANYA

El Pirineu avui