El Festival de Música Antiga dels Pirineus ha clos aquest cap de setmana la setena edició igualant el nombre d’espectadors de l’edició anterior. Cinc concerts a la Seu d’Urgell, Alp, La Guingueta d’Ix, Ceuró i Castell de Mur han posat el punt i final a l’edició d’aquest 2017. Des de la direcció del festival han assegurat que el fet d’haver mantingut el nombre d’espectadors ja és tot un èxit.

Enguany, els convidats del festival han estat els músics del País Valencià, i des de la direcció asseguren que el resultat ha estat molt positiu.

Enguany, el FEMAP ha ofert 49 concerts al llarg de dos mesos en un total de 34 localitats. Des de la direcció asseguren que la bona acceptació que té el festival els anima a seguir treballant de cara a properes edicions.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR DEL FEMAP

El Pirineu avui