Adif ha aprovat recentment un pla extraordinari dotat amb més de 2 milions d'euros per realitzar actuacions de millora i conservació de 433 estacions de petites dimensions. Les estacions de tren de Puigcerdà, La Molina i Urtx-Alp són tres de les 67 estacions situades a Catalunya que es beneficiaran d'aquest pla, pensat especialment per les zones rurals de tot l'estat amb xarxa ferroviària.

Les actuacions previstes comprenen treballs de pintura i neteja de grafitis, reparacions de cobertes i façanes, millora del sistema elèctric, també millores en els vestíbuls de les estacions, substitució de la senyalització malmesa, adequació de il·luminació a les andanes i poda de la vegetació dels voltants i recollida d'enderrocs.

Es preveu que els treballs s'executin aquest 2017 i durant el 2018.

El Pirineu avui