L’ajuntament de Coll de Nargó demanarà una ajuda a la Diputació de Lleida per tal de realitzar diferents inversions en l’àmbit dels equipaments i la mobilitat. El consistori es presentarà a una línia de subvencions de la Diputació, que preveu dotar als municipis de muntanya amb un mínim de 60.000 euros per tal que puguin realitzar fins a dos projectes de millora. Un d’ells preveu l’adquisició d’un local per tal que la gent gran hi pugui fer activitats.

L’altre preveu la construcció d’un aparcament al centre, per tal de buidar de cotxes el nucli antic i reduir les zones d’aparcament a la carretera que porta cap a Isona.

Un alte projecte que l’ajuntament té en ment gira al voltant de l’escalada. Així, es voldria fer un projecte que anés des de l’ensenyament a l’escola fins a la competició, i comportaria entre d’altres l’habilitació d’un aparcament per a autocaravanes a les zones d’escalada. La decisió sobre quins són els dos projectes que opten a la subvenció de la Diputació es prendrà durant la primera setmana de setembre.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui