L'exposició “T'estimo.. o no” conclou a finals de més després de ser exposada durant tres mesos a la Biblioteca Pública Maria Barbal. “T'estimo... o no” mostra un catàleg de llibres i àlbums il·lustrats dirigits a infants on es tracta l'amistat, l'amor i l'afecte, que té com a objectiu estimular i dinamitzar la lectura.

Formada per 8 plafons, l'exposició pretén donar, als infants, una imatge més amplia de les diferents manifestacions de l'afecte.

Per fomentar la lectura dels llibres i àlbums il·lustrats de l'exposició, la biblioteca ha centrat la cursa de lectura que organitza cada estiu amb l'exposició. Durant els dos mesos de vacances, una cinquantena d'infants han participat en la cursa llegint 8 llibres de l'exposició.

Ja fa cinc estius que la biblioteca organitza aquestes curses de lectura infantils per dinamitzar la lectura lliure, els resultats de cada any són molt satisfactoris.

Cada infant que ha participat en la lectura a rebut un diploma de bon lector.

Parlen al vídeo: PEPA LLOAN, BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL - LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL -GUILLEM I POL, CURSA LECTURA

El Pirineu avui