A quatre dies de la inauguració de la sisena edició del festival de cinema rural Mostremp, la capital comarcal del Pallars Jussa ja ho té tot a punt per gaudir durant quatre dies de més de trenta propostes de curtmetratges. Entre les projeccions que podrà veure el públic es troben els dotze curtmetratges finalistes del festival.

Enguany per enriquir el certament s'ha apostat per reforçar les activitats exteriors i donar més visibilitat i oferta oferint xerrades, exposicions i taules redones. L'exposició d'aquest any mostra cartells de pel·lícules que s'han rodat en alguna localització de l'Alt Pirineu.

Després de cinc edicions el festival ha consolidat part del públic, però des de l'organització s'aposta any rere any per oferir un gran ventall d'activitats per seguir oferint un festival fresc i diferent.

El festival donarà el tret de sortida aquest dijous amb la projecció del llargmetratge “La tortuga roja”, la primera col·laboració dels estudis d'animació japonesos Ghibli amb una producció europea.

Parlen al vídeo: JOSE BERGÉS, DIRECTOR MOSTREMP

El Pirineu avui