La 'Vuelta' ciclista espanyola ha passat enguany pel Pirineu. La tercera etapa de la prova ha començat aquest dilluns a 3/4 de 2 del migdia a Prada de Conflent i ha recorregut diverses poblacions cerdanes, com ara La Guingueta d'Ix, Puigcerdà, Bolvir, Ger, Bellver de Cerdanya i Martinet abans d'arribar a la Seu d'Urgell i finalitzar a Andorra la Vella.

En molts trams del circuit, els ciclistes han comptat amb el suport de veïns i aficionats que no s'han volgut perdre el pas de l'escamot. A la plaça Europa de Puigcerdà, just a tocar de la frontera, molts curiosos han animat amb aplaudiments els participants i també els agents dels Mossos d'Esquadra, i alguns han mostrat l'estelada.

El President del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, ha celebrat la visibilitat que donen al Pirineu aquest tipus de proves esportives.

La quarta etapa d'aquest dimarts ha començat al principat d'Andorra i ha acabat a Tarragona. Pocs minuts després de la una del migdia, els participants han passat per la capital urgellenca.

Com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, 'la Vuelta' ciclista ha obligat a tallar el trànsit durant uns minuts a la N-152, a la N-260 i als seus accessos.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui