L’ajuntament de la Seu d’Urgell fa un balanç molt positiu dels primers dos anys de funcionament del centre de visitants dels Parcs Naturals de l’Alt Pirineu i el Cadí-Moixeró. Des de l’any 2015, l’antiga oficina de turisme municipal situada al costat de la rotonda d’Andorra s’ha convertit en un punt d’atenció turística gestionat per la Generalitat que ofereix informació bàsicament d’aquests dos parcs naturals. Tot i això, des del consistori asseguren que aquesta nova oficina permet complementar força bé la que hi ha al centre de la ciutat i facilita que força gent acabi entrant a la Seu en comptes de passar de llarg.

Concretament, a l’oficina turística del centre de la ciutat hi van passar l’any passat més de 19.000 visitants, segons les dades fetes públiques recentment per l’ajuntament.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui