L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest dilluns al matí el programa de la festa major de la ciutat, que tindrà lloc del 25 al 29 d’agost. Enguany s’han programat més de 90 activitats per a tots els públics, que començaran dijous amb l’obra de teatre Paradise. Entre les activitats culturals d’enguany destaquen actuacions dels Castellers d’Andorra, dels geganters, els cinc anys del Seu Folk, el teatre al carrer o, lògicament, el tradicional Ball Cerdà. També s’han programat un seguit de concerts al Camp del Codina per tal d’apropar la festa al centre de la ciutat. A més, la nova plaça Joan Sansa guanya força protagonisme i enguany acollirà un bon nombre d'actes festius. Pel que fa a la nit, com sempre la festa es dividirà entre l’espai casetes i la plaça de Catalunya.

Pel que fa a les activitats esportives, enguany se n’han programat 21, i també hi ha algunes novetats. Una d’elles és que el bàsquet 3x3 es trasllada del carrer al Palau d’Esports perquè s’incorpori així al circuit de la Federació Catalana de Bàsquet.

En relació a les activitats infantils, enguany se n’han protagonitzat una quinzena, totes elles fruit de les demandes del Consell d’Infants i d’Adolescents. En aquesta ocasió, la festa major també comptarà amb el suport de l’Associació d’Hosteleria, i alguns bars i restaurants faran durant aquests dies el menú de festa major. Des de l’ajuntament també han posat en valor la col·laboració de nombroses entitats de la ciutat, que fan possible la celebració.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES I TRADICIONS DE LA SEU D’URGELL - DAVID VALLVÉ, TÈCNIC D’ESPORTS DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui