Aquest dijous, la companyia de teatre La Baldufa, ha donat el tret de sortida a la desena edició del Festival Esbaiola't, amb l'espectacle al carrer “Zeppelin”.
Per celebrar el desè aniversari, des de l'organització s'ha allargat el festival un dia per no aglomerar els espectacles i promet representacions de teatre, circ, i dansa.

Aquest any seran 18 les companyies professionals, del país i l'estranger, que representaran un total de 37 espectacles diferent amb més de 80 funcions repartides entre els quatre dies de festival.

Entre els artistes més rellevants que passaran per l'Esbaiola't hi ha la pallassa Pepa Plana, els aragonesos Titiriteros de Binefar i la companyia belga Tof Théâtre.

Al llarg del festival es representaran 57 espectacles de pagament, de diferents modalitats de teatre familiar. A tres dies del festival, el 70% de les entrades anticipades estaven venudes. Els 57 espectacles de pagament, 33 ja han exhaurit les entrades.

Tot i els cels ennuvolats i el clima canviant, s'espera que el clima aguanti sense afectar directament als espectacles i activitats exteriors.

Parlen al vídeo: AMÀLIA ATMETLLÓ, RESPONSABLE PRODUCCIÓ ESBAIOLA'T

El Pirineu avui