Punt de creu, punt de coixí, patchwork, ganxet, mitja, brodat, punt mallorquí o quadres tridimensionals en paper són algunes de les tècniques que ha utilitzat el grup de labors del Casal Sant Domènec de Puigcerdà per aconseguir peces com aquestes. Des de fa 17 anys, una trentena de dones es reuneixen cada setmana per elaborar tot tipus de labors que a partir d'aquest diumenge es podran veure en una exposició que té lloc al mateix casal, situat al Passeig 10 d'Abril. Una mostra que cada estiu la visiten unes 2000 persones.

Davantals, coixins, puntes o quadres de punt de creu amb l'estany de Puigcerdà o la Tossa d'Alp, són algunes dels treballs que recull la mostra. A més, cada any, el grup de labors fa una peça conjunta amb el nom de totes les integrants. Enguany han elaborat aquesta nina que porta el tradicional vestit de catalana.

Tot i que la majoria de les integrants del grup de labors són de Puigcerdà, també n'hi ha d'altres poblacions de la comarca.

L'exposició es podrà visitar fins el proper 23 d'agost de 10h a 13h i de 15h a 20h.

Parlen al vídeo: CONXITA CALVET, RESPONSABLE CASAL ST DOMÈNEC PUIGCERDÀ - ANA MARIA MOLINA, MEMBRE DEL GRUP DE LABORS

El Pirineu avui