Bolvir es tornarà a omplir aquest mes d'agost del millor jazz. L'ajuntament impulsa una nova edició del Cicle de Jazz que enguany celebra el desè aniversari amb una programació potent, amb intèrprets d'alt nivell com la La Locomotora Negra o La Vella Dixieland. A més, també s'amplien el nombre de dies, que passa de quatre a cinc dimecres d'agost.

Els concerts, que són gratuïts, tornaran a tenir lloc al poliesportiu de la localitat i des de l'ajuntament han expressat el seu desig de, en els propers anys, poder celebrar en el cicle de jazz a la futura plaça major, projectada en un terreny de 2000m quadrats situat davant el nou edifici consistorial.

El Cicle de Jazz de Bolvir va reunir l'any passat uns 2.000 assistents, molts de la comarca però també nombroses visitants i segons residents.

El programa d’enguany arrencarà el 2 d’agost amb l’actuació de Scott Hamilton i Toni Solà Quintet. El dia 9 serà el torn de la Locomotora Negra, el 16 actuarà el pianista Marc Ferrer i el 23 d'agost ho farà la Big Band Original Jazz Orquestra. La Vella Dixieland posarà punt i final al desè cicle de jazz de Bolvir el 30 d'agost.
Paral·lelament, el 5 d'agost tindrà lloc el tercer festival B!, on actuaran Gossos i Roba Estesa.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui