La Fiscalia demana gairebé 22 anys de presó al veí de Josa i Tuixent que el 26 de juny del 2016 va intentar matar a la seva exparella fent xocar el seu cotxe contra un tot terreny a la Nacional 260, entre Montferrer i Adrall. Recordem que els fets van tenir lloc al voltant de les 10 de la nit, quan el noi, de 23 anys, va recollir a la seva exparella i es van dirigir en cotxe cap a Adrall. Passat Montferrer, el noi va accelerar i li va dir a la noia que si no era per a ell, no seria per a ningú. Posteriorment, va envestir un tot terreny que circulava en direcció contrària. Fruit del xoc, els ocupants del tot terreny van resultar ferits lleus, mentre que els dos joves van quedar greus. Al mateix lloc dels fets, la noia va informar als Mossos que la topada havia estat intensionada, un fet que l’acusat també va admetre. El judici tindrà lloc a l’Audiència de Lleida el 19 i el 20 de setembre. La fiscalia sol·licita aquests gairebé 22 anys de presó per un delicte de temptativa d'homicidi amb l'agreujant de gènere i tres delictes de lesions amb l'agreujant de traïdoria. El ministeri públic també demana que s'imposi a l'acusat la pena de llibertat vigilada i la prohibició de comunicació i aproximació a menys de 500 metres de la noia durant el temps de la condemna.

El Pirineu avui