La línia de tren Lleida – La Pobla ha crescut un 200% els primers sis mesos del 2017, així ho ha donat a conèixer el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament.

Entre els mesos de gener i juny, la línia a triplicat els usuaris, amb 91.969, respecte a les dades d'aquest mateix període l'any passat, 30.640.

L'increment respon a la posada en marxa de dos nous trens de la línia i l'adequació d'horaris a la demanda dels usuaris. Els nous trens, a més d'escurçar 15 minuts el temps del trajecte, han reduït els costos d'operació en 1 milió d'euros.

Des del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s'ha anunciat la posada en marxa del Tren dels Llacs Panoràmic, un comboi de tren turístic amb un disseny interior obert i diàfan per facilitar als usuaris les vistes que ofereix la línia. El Tren dels Llacs Panoràmic circularà els dies 22 i 29 de juliol, i 5 i 12 d'agost.

El Tren dels Llacs celebra, enguany, la seva novena temporada. L'any anterior va tancar la temporada amb un 99,1% d'ocupació.

El Pirineu avui