El Club Hípic Cerdanya es prepara per acollir, un any més, la Ruta de la Cerdanya, un esdeveniment esportiu que aplega un seguit de proves d'hípica durant els mesos d'estiu. Enguany hi haurà dues competicions nacionals de salt d'obstacles: la primera serà del 28 al 30 de juliol i la segona del 4 al 6 d'agost. A més, també hi haurà proves d'iniciació amb els participants més joves. En total s'espera la participació de prop de 200 genets.

Enguany l'organització ha portat a terme una forta inversió per millorar les instal·lacions, adequant les pistes, el material i les quadres.

El campionat de la Ruta de la Cerdanya arriba enguany a la majoria d'edat i, per tant, és ja un esdeveniment esportiu consolidat que atrau desenes de participants i els seus acompanyats, el que beneficia el sector del comerç, la restauració i el sector hoteler de la vall.

Parlen al vídeo: JESÚS VARELA, PRESIDENT RUTA DE LA CERDANYA

El Pirineu avui