La Diputació de Lleida ha distingit la iniciativa solidària que l'empresa Cerdanya Ecoresort de Prullans va posar en marxa a finals del 2015. El Patronat de Promoció Econòmica li ha atorgat el premi anual a la millor Responsabilitat Social Corporativa per la creació dels Social Cerdans, unes monedes de fusta que els clients de l'establiment guanyen quan realitzen accions beneficioses pel medi ambient com ara reutilitzar les tovalloles, recollir brossa quan van a excursions o compartir cotxe. Aquestes monedes les han de dipositar en unes guardioles que corresponen
cadascuna a algun projecte d’una ONG i és l’empresa qui amb la seva RSC, converteix les
monedes de fusta en donatius.

Durant el lliurament dels premis, el director de l'establiment, David Isern, va explicar que l'empresa 'està en procés de transformació cap a un nou paradigma tot mantenint els valors dels fundadors i aportant-hi els principis ètics de la Permacultura que té una visió d’ecosistema amb la qual volen trobar un equilibri amb el territori i contribuir a una societat més justa i solidària'.

A més, fa uns mesos Cerdanya Ecoresort va rebre una menció en els guardons de Turisme de la Generalitat de Catalunya pel mateix projecte.

El Pirineu avui