L'entitat Nordic Walking Pirineu, amb el suport de l'ajuntament de Puigcerdà, torna a impulsar aquest estiu el programa Cerdanya Senderisme de Salut, un conjunt de sortides on els participants practiquen la marxa nòrdica al mateix temps que gaudeixen del patrimoni natural de la comarca. En total s'han programat 8 sortides: la primera ha tingut lloc aquest dimarts i la darrera serà el 5 de setembre. Els participants coneixeran indrets de l'Alta i la Baixa Cerdanya, com ara els boscos del Moixeró, el Camí de Sant Jaume, la Vall de Llo o l'Estany de Llanós.

L'any passat el programa va tenir bona acollida, arribant a 125 participants, xifra que els seus impulsors esperen repetir aquest estiu.

A més de les sortides, el programa també inclou un seguit d'activitats complementàries, com tastets de marxa nòrdica al Parc Schierbeck de Puigcerdà i cursos de sis hores d'aquesta disciplina fisico-esportiva.

Les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà. El preu per als adults és de 5 euros i l'assistència és gratuïta per als menors de 12 anys.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui