Del 9 al 21 d'agost, Cerdanya acollirà la cinquena edició del Puigcerdà Music Festival, una proposta que combina la formació de joves talents d'arreu del món amb un programa de 9 concerts que oferiran ells mateixos i els seus professors. Hi participaran un total de 24 alumnes de països com Estats Units, Xina, Mèxic o Israel que, durant aquests dies, rebran formació de músics reconeguts internacionalment amb l'objectiu de seguir aprenent en un entorn més distès del que estan acostumats.

Enguany el Puigcerdà Music Festival tindrà dues novetats: un institut de música de cambra i la creació de l'Orquestra del festival.

Un dels concerts més especials serà, precisament, el que oferiran tots els alumnes, professors i musics convidats el 15 d'agost a l'església Sant Domènec de Puigcerdà. La resta de concerts tindran lloc a la Sala de Congressos del Museu Cerdà de Puigcerdà, a la mediateca de Sallagosa i al Xalet del Golf de Bolvir.

Quatre dels nou concerts són gratuïts i els altres cinc tenen un preu d'entre 12 i 20 euros. Les entrades es poden adquirir, a partir d'aquest dimarts, a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà i a les webs puigcerdamusic.com i codetickets.com.

Parlen al vídeo: LAIA MARTÍN, DIRECTORA PUIGCERDÀ MUSIC FESTIVAL

El Pirineu avui