L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha donat un nou impuls en les darreres setmanes al projecte de renovació i ampliació de la residència sociosanitària. Aquest portava uns mesos aturat com a conseqüència del canvi de gerent que hi ha hagut al Sant Hospital. Ara, l’objectiu del consistori és agilitzar al màxim els teminis de licitació i adjudicació per tal que les obres puguin començar aquest mateix any.

Amb aquestes obres, que tindran un cost de 3,5 milions d’euros, es passarà de 14 places de residència a 40. Una ampliació amb la qual es vol donar resposta a part de la demanda que hi ha actualment a la comarca. En relació a l’àmbit sanitari, Batalla ha indicat que aquest serà el camp que concentrarà més inversions des d’ara i fins a finals de mandat, tenint en compte que ben aviat també s’ha de començar a construir el nou CAP.

En el cas del nou CAP, les obres han de començar abans d’acabar aquest any. Recordem que el nou equipament es construirà als antics garatges de l’Alsina Graells, que és on actualment hi ha els serveis de la brigada. Uns serveis que, al seu torn, es desplaçaran en un nou edifici al solar de l’antiga escola La Valira.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui