El Memorial que l'ajuntament de Bolvir va inaugurar el passat mes de maig a tocar del cementiri nou és un dels millors monuments funeraris de l'estat del 2017. Juntament amb sis finalistes més, el nou memorial ha estat seleccionat per la revista Adiós, especialitzada en l'àmbit funerari des de fa dues dècades.

El Memorial del cementiri de Bolvir competeix amb altres espais funeraris del Masnou, Càdis, Còrdova, Múrcia, Navarra i Sevilla. Està format per les creus i làpides del cementiri vell, que recentment s'ha convertit en un nou espai verd del municipi, i vol ser un record als difunts i als familiars que durant segles utilitzaven el cementiri antic.

Des de l'ajuntament de Bolvir fan una crida perquè tots els cerdans votin el memorial i aquest esdevingui el millor monument funerari de l'estat. Les votacions populars es poden a la web www.revistaadios.es. Aquest divendres a la tarda Bolvir havia recollit 43 vots, situant el municipi en la sisena posició. El concurs és obert fins al 30 de setembre.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui