Durant dues setmanes catorze joves provinents d'Europa i d'Amèrica del Sud s'han desplaçat a l'Alta Ribagorça per participar en un dels dos camps de treballs que es duen a terme a la comarca durant l'estiu.

Els joves integrants d'aquest primer camp de treball són majors d'edat i han dedicat les estades a netejar antics camins de la Vall de Boí propers al campament on pernocten, a més de gaudir d'activitats d'oci i cultura.

Entre les activitats d'oci i cultura, els joves han visitat de les esglésies romàniques de la vall, han participat en les falles de Boí i Taüll i han gaudit d'una sessió de termalisme. Dins del camp també s'han realitzat activitats de seguiment de fauna del territori. Una experiència única per aquest grup de nois i noies que no havien visitat mai aquesta banda del Pirineu.

El cap de treball finalitzarà després de dues setmanes aquest pròxim diumenge.

Parlen al vídeo: MARIA FARRÉ, RESPONSABLE CAMP TREBALL TOIRIGO - MOISÉS LASPALAS, INTEGRANT CAMP TREBALL TOIRIGO

El Pirineu avui