Abans d'un any l'Aeroport d’Andorra- la Seu d'Urgell disposarà d'un sistema d'aterratge GPS que permetrà ampliar les operacions de vols comercials. Així ho ha assegurat l’alcalde de la Seu d’Urgell i diputat al Parlament, Albert Batalla, en una entrevista a la Xarxa. Cal recordar que aquest és un sistema pioner a l'Estat espanyol que ara ha de validar el Ministeri de Foment.

Tot i això Batalla encara no ha concretat ni de quines empreses aèries es tracta ni quines rutes podria acollir en el futur l'aeròdrom. D’altra banda, en aquesta entrevista Batalla també s’ha referit al fet que el Parc del Segre s’ha postulat per acollir l’any que ve una de les proves de la Copa del Món de descens esprint, una modalitat que fins fa unes setmanes era inèdita al canal olímpic.

Batalla també s’ha referit al pla d’inversions que s’ha d’aprovar dilluns que ve al ple i s’ha mostrat esperançat que algun grup de l’oposició hi votarà a favor.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui