Des del 30 de juny fins al 9 de juliol, Puigcerdà ha viscut amb intensitat la 22a Setmana Cultural del Roser, amb un programa farcit d’activitats per a tots els gustos i les edats. Durant deu dies, la vila s'ha omplert de propostes culturals i lúdiques, com ara representacions de teatre, concerts, mercats, trobades i passejades musicals. Des de l’Àrea de Cultura de l’ajuntament es mostren satisfets de l'acollida que ha tingut la Setmana Cultural.

Des del consistori creuen que l'èxit de la Setmana Cultural és la diversitat i la qualitat de les propostes que s'ofereixen i que en moltes hi participen associacions i entitats locals.

A banda de buscar activitats per a tots els públics, també s'intenta que els actes tinguin lloc en diferents espais de la vila, com ara el Casino Ceretà, el Museu Cerdà o el Passeig 10 d'Abril. Com que la valoració és positiva, des de l'equip de govern no es plantegen fer cap canvi important de cares a properes edicions i tenen clar que cal mantenir aquesta setmana de cultura.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui