Puigcerdà ha celebrat aquest diumenge la 11a Trobada Multicultural, un dels actes que s'emmarca dins la Setmana Cultural del Roser. Durant tot el dia, la carpa instal·lada a la plaça del Call ha acollit música, les danses, la gastronomia i l'artesania dels països d'origen d'alguns veïns. Des del consistori remarquen la importància de mantenir aquesta festa, l'objectiu de la qual és mostrar la diversitat cultural de la vila.

En total, unes 300 persones de fins a vuit països, com Bolívia, Argentina, Colòmbia, França i també Catalunya, han participat a la trobada. A més de la música i les danses, tots aquells que han volgut han pogut tastar plats típics de cada país que han cuinat particulars i restauradors.

La trobada Multicultural també ha comptat amb la participació de la nova colla gegantera de Puigcerdà, que ha fet ballar els recuperats gegants vells de la vila.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR AJUNTAMENT PUIGCERDÀ - LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA ACOLLIDA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui