L'església Sant Domènec de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge a la nit el concert de l'Orquestra Barroca Catalana. Ha estat el primer escenari cerdà en acollir un del molts concerts del 7è Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FEMAP, que va arrencar l'1 de juliol i s'allargarà fins al 27 d'agost.

Els assistents han pogut escoltar obres de N. Fiorenza, M. Locke, H. Purcell i A.Vivaldi, que reflecteixen el virtuosisme de l'època. Tiam Goudarzi, especialista en polifonia medieval, ha proposat un recorregut que combina compositors anglesos i italians, dos més coneguts com H. Purcell i A. Vivaldi i d’altres menys interpretats com N. Fiorenza i M. Locke.

El proper concert del FEMAP a Cerdanya serà diumenge dia 16 a l'ermita de Sant Guillem. Alp, Urús, Fontanals i La guingueta d'Ix també acolliran recitals d'aquest festival, que es considera el més important del sud d'Europa, amb un total de 49 actuacions, que transcorreran en 34 municipis del Pirineu de Catalunya, Andorra i sud de França.

Aquest concert a Puigcerdà ha posat punt i final a la Setmana Cultural del Roser de la vila.

El Pirineu avui