Un cop confirmat que l’ajuntament de la Seu d’Urgell haurà de prorrogar el pressupost del 2016, en no poder aprovar el del 2017, l’equip de govern se centra ara en intentar tirar endavant un pla d’inversions que no paralitzi el municipi els propers mesos. Des de la majoria consistorial han deixat clar que, a nivell de funcionament, l’ajuntament podrà seguir amb la pròrroga del 2016. Tot i això, hi ha un seguit d’inversions que es volen dur a terme al llarg dels propers mesos i que es considera que no es poden deixar de fer, malgrat no hi hagi pressupost.

Aquest pla d’inversions es durà a votació en el ple de dilluns que ve i des de l’equip de govern s’espera que rebi el suport dels grups de l’oposició o, com a mínim, del d’Esquerra, que és qui fins ara havia donat suport als comptes municipals.

Batalla també ha lamentat que per part de l’oposició no hi ha hagut gaires ganes que l’ajuntament tingui pressupost l’any 2017, ja que no han fet pràcticament cap aportació a la proposta de l’equip de govern i, únicament s’han limitat a tombar-la.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui