Òmnium Cultural de l'Alt Urgell ha organitzat aquest dissabte a la tarda el Correllengua 2017 a la Seu d’Urgell. Ho ha fet amb un ampli programa d’actes que s’ha iniciat a les sis de la tarda a la sala Sant Domènec. Estava previst que les activitats es poguessin fer a l’aire lliure, però el mal temps ha obligat a traslladar-les totes a cobert. Així, s’ha celebrat un berenar popular amb coca i xocolata, l’espectacle infantil “La parada màgica amb TAT TEATRE”, i un concert amb Lo Pau de Ponts. A les vuit del vespre ha arribat la Flama del Correllengua i s’ha llegit el manifest que ha anat a càrrec del musicòleg, Artur Blasco. Tot seguit, Quim Vila ha estat el protagonista d’un espectacle musical.

Els actes del Correllengua 2017 s’han clos amb un sopar musicat a càrrec d’Ivan Caro i Pilar Planavila a l’Ateneu.

Parlen al vídeo: NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA ÒMNIUM CULTURAL ALT URGELL

El Pirineu avui