El Parc Nacional d'Aigüestortes ha estat escenari aquest cap de setmana d'una de les competicions més importants del calendari internacional del trail running, la Buff Epic Trail. En total, hi han pres part més de 1000 participants en tres proves de màxim nivell en un entorn inmillorable. La Ultra Sky Marathon ha estat la prova estrella de la competició. Amb un recorregut de 105km és una de les poques curses de muntanya que es disputa dins un Parc Natural. La cursa es va haver de suspendre per la pluja entre els punts d'Espot i Estany de Gento, quan només quatre corredors habien superat aquest tram. El primer en creuar la meta va ser Gerard Morales. La Half Marathon, de 21 km amb sortida i arribada a Barruera, ha tancat aquest diumenge la Quarta Edició de la Buff Epic Trail. Ismail Razga i Núria Picas han estat els primers de creurar la meta.

El Pirineu avui