El Museu Cerdà de Puigcerdà s'ha omplert de gom a gom per presenciar el concert que la Coral Cerdanya Canta ha ofert aquest divendres a la nit per celebrar el seu 25è aniversari. Fundada el 1992 per la seva actual directora, Mary Carmen Ramon, la coral ha interpretat un repertori de cançons molt variat, des de música sacra i cançons tradicionals de la comarca, fins a bandes sonores i peces de grups moderns, com Beatles, Mike Olfield, Joan Manel Serrat, Leonard Cohen o Lady Gaga.

La Coral Cerdanya Canta va néixer dins de l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà i el 1995 es va desvincular de l’escola de música i es va constituir com a Associació Cultural sense ànim de lucre, integrant-se a la Federació Catalana d’Entitats Corals.

L'agrupació està formada per una trentena de membres de totes les edats, la majoria de la comarca però també hi ha una parella de Barcelona. Tots ells són aficionats a la música i al cant.

Per celebrar els 25 anys, la coral viatjarà al novembre fins a Praga per cantar en el Festival de Tardor de Música Coral.

El concert de la Coral Cerdanya Canta s'emmarca dins la setmana cultural del Roser de Puigcerdà, que ha finalitzat aquest diumenge amb el concert de l'Orquestra Barroca Catalana, que forma part del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, DIRECTORA CORAL CERDANYA CANTA

El Pirineu avui