L’ajuntament d’Oliana ha reprès les converses amb la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per tal de desencallar el projecte de creació d’un llac a la cua de l’embassament de Rialb. L’obra es va posar sobre la taula fa pràcticament dues dècades, però va quedar aturada per la crisi econòmica. Ara, l’ajuntament està treballant la qüestió amb la Confederació Hidrogràfica per mirar de deixar encarrilades aquest mandat algunes de les obres que cal fer.

Des de l’ajuntament lamenten que, mentre no es facin aquestes actuacions, la zona no pot aprofitar els atractius turístics que ofereix el pantà.

Sala ha admès que desbloquejar aquest projecte està sent dur i ha afegit que no vol pensar que aquestes dificultats tenen a veure amb el procés sobiranista que viu Catalunya.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, ALCALDE D’OLIANA

El Pirineu avui