L’ajuntament de la Seu d’Urgell prorrogarà el pressupost municipal del 2016, després que l’equip de govern no hagi trobat suports per aprovar el del 2017. En aquesta ocasió, i a diferència dels darrers dos exercicis, Esquerra ha anunciat que no donarà suport als comptes. Una negativa que se suma a la de Compromís per la Seu i la CUP i que fa que el PDECAT no en tingui prou amb els seus 7 regidors. Des de l’equip de govern, però, veuen força diferents els arguments dels grups de l’oposició a l’hora d’oposar-se a l’aprovació del pressupost. D’aquesta manera, ha respost a les crítiques emeses des de Compromís, que aquest dijous lamentava que no s’aprovi el pressupost i ho atribuia a la manca de diàleg del PDECAT.

Fierro, però, ha deixat clar que en cap cas aquesta prorrogació del pressupost suposarà una aturada de les inversions ni del funcionament municipal.

Fierro també s’ha mostrat esperançat que, amb diàleg, s’aconseguirà que Esquerra sí que doni suport al pressupost del 2018, que serà el darrer del mandat.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE D’HISENDA

El Pirineu avui