Els responsables de l'estació de La Molina han presentat aquest dijous les novetats de la temporada d'estiu als hotelers i restauradors de la comarca i ho han fet a la zona del llac, un dels punts on es concentra el major nombre d'activitats. La proposta estrella de l'estació durant aquesta època és el Bike Park, que any rere any va ampliant el nombre de circuits. Enguany els ciclistes disposaran de més de 40 quilòmetres per posar a prova la seva habilitat sobre la bicicleta.

A més del Bike Park i del passeig amb el Telecabina, a la zona del llac s'ofereixen activitats com les barques i els patinets d'aigua, frisbee, jocs infantils, circuit d'interpretació de fauna i, a partir d'aquest estiu, el hover kart, un tipus de kart elèctric.

Una altra de les novetats és el forfet Non Stop amb el qual els clients poden practicar durant tot el dia qualsevol de les activitats tantes vegades com vulguin.
Els visitants de l'estiu són majoritàriament de Barcelona i la seva àrea metropolitana però també alguns estrangers.

L’estiu passat més de 40.000 persones van passar per la Molina durant la temporada d'estiu que enguany no s'aturarà fins a finals d'octubre.

Parlen al vídeo: TONI SANMARTÍ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui