Puigcerdà es prepara aquests dies per celebrar la Festa Major del Roser 2017, que tindrà lloc del dijous 13 al dilluns 17 de juliol. Per segon any, la festa comptarà amb la participació de dues colles enfrontades: els Nyerros i els Cadells. Els dos grups intentaran sumar la màxima puntuació en un seguit d'activitats pensades especialment per a ells. El Grup de Recerca de Cerdanya ha volgut repetir l'experiència després de l'èxit que va tenir la proposta l'any passat.

Les colles participaran en la prova d'estirar la corda, una gimcana nocturna, una guerra d'escuma amb pilotes de goma, proves d’habilitat a l'estany i un sopar de germanor.

La Festa Major de Puigcerdà tindrà més d'una trentena de propostes de tot tipus, com ara teatre, havaneres, cercaviles, animacions infantils, correfoc, concerts i ball, entre moltes altres. Els grups que tocaran enguany són Gertrudis, Doctor Prats, Los Inhumanos i Hotel Cochambre. Des del consistori han volgut remarcar la gran varietat d’activitats que presenta el programa, algunes molt consolidades, com el campionat de botifarra, i d'altres que s'han recuperat, com el ball de tarda.

La Festa Major del Roser donarà pas a un seguit de propostes culturals, lúdiques i esportives de l’estiu, que s'allargaran fins a mitjans de setembre, com ara el 3r Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, el Festival Internacional de Cinema o el Puigcerdà Music Festival.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA - PERE TOR, REGIDOR FESTES AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui