La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp acull l'exposició “Testimo o... no”, un recull de contes per a nens i nens per mostrar com és l'amor i l'afecte, que té com a objectiu estimular i dinamitzar la lectura infantil i juvenil.

L'exposició posa a l'avast una sèrie de llibres classificats per temes i edats que permet als infants i joves reflexionar sobre els diferents tipus d'amor.

Des de la biblioteca, per dinamitzar l'exposició s'ha proposat una cursa de lectura als infants i joves, que consisteix a llegir fins a 8 llibres adequats a la seva edat i a la temàtica de l'exposició. En finalitzar els llibres, els participats entraran en un sorteig de lots de productes, entrades de cinema i altres activitats.

Al llarg de la lectura, els nens i nenes veuran històries on es tracta l'afecte entre amics, l'estima cap als animal o les tradicionals històries d'amor, com explica l'àlbum il·lustrat Cyrano.

L'exposició es podrà veure fins a finals d'agost.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL - HOURIYA SERHIR, BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui