L’alcalde d’Oliana i actual president de la Mancomunitat de Residus de l’Alt Urgell Meridional, Miquel Sala, confia resoldre aquest mandat la situació d’endeutament de l’ens que gestiona la recollida de les escombraries al sud de la comarca. Des de fa poques setmanes Sala ostenta el càrrec de president de la Mancomunitat i assegura que s’ha posat com a objectiu de cara als propers mesos posar fi als problemes econòmics que arrossega aquesta entitat.

En aquest sentit, Sala ha indicat que traslladar els residus del sud de la comarca al Centre de Tractament d’Andorra, tal com ja fa Cerdanya, seria la sol·lució ideal per a la Mancomunitat.

Aquesta exportació, a més, podria evitar nous conflictes amb l’altra mancomunitat de residus de la comarca, la de l’Urgellet.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE RESIDUS DE L’ALT URGELL MERIDIONAL

El Pirineu avui